A good teacher never stops learning!: Àlbum “a prova de nenes que tot ho toquen i no en pensen una de bona”!!

dilluns, 19 de juliol del 2010

Àlbum “a prova de nenes que tot ho toquen i no en pensen una de bona”!!

A veure si algú em pot donar un cop de mà?

Resulta que a l’escola Bressol de la Teresa ens han demanat que portem un àlbum de fotos de la Teresa amb totes les persones que coneix i fent activitats o coses que li agraden. Amb aquest àlbum la Teresa explicarà a la mestra quines persones hi ha i el que està fent… etc i a la vegada servirà per sentir-se “més acompanyada” els primers dies. Ens han dit que podia ser un àlbum amb fundes de plàstic com els que venen, però jo vull fer alguna cosa una mica més bonica!! El problema és que ha d’estar pensat perquè la Teresa “el manipuli”; o dit d’una altra manera, “a prova de nenes que tot ho toquen i no en pensen una de bona”!!

Havia pensat fer un àlbum amb anelles i fulls de polipropilè (els d’enquadernar) i enganxar les fotos al polipropilè amb cinta adhesiva de doble cara... Algú te idees per fer l’àlbum? Us hi heu trobat mai? Com feu un àlbum „ a prova de nena“?

Us agraeixo per endavant les vostres suggerències!!

6 comentaris:

BertaiPolete ha dit...

A les botigues tipus Norma Comics o de cromos manga hi venen unes fundes per posar-hi 9 cromos de mida 6,5x9 cm. Pots fer un àlbum amb aquestes fulles, com l'AE i posar-hi fotos i també alguna decoració a dins de les fundes, o enganxada a sobre, però pensa que la poden estirar !!.

Bet ha dit...

nusé, eh? perquè no tinc fills, però i si en plastifiques les pàgines i després hi poses una espiral??
Potser plastificat a la botiga és car, però pots forrar els fulls amb aeronfix del bo i retallar mig centímetre per fora... a veure com et queda!
Sort!
Bet

Anna ha dit...

com et diu la bet, abans de conèixer l'scrap feia albums de les vacances on la portada i la contraportada la plastificava a 1copisteria (fulls D4 apaisats) i em posaven l'espiral. Si vols pots fer totes les pàg així però no poden tenir massa gruix. Són a prova de bomba!!
Tmb havia provat de fer-ho jo amb aeronfix (de forrar llibres) i queda més "enclenque" i al final s'acaben obrint les puntes.

L'altra opció tmb és com diu la Maica buscar àlbums que tinguin butxaquetes plastificades, a botigues de foto hi ha varis models, no se.....

Ja ens explicaràs com ha anat!

Elena ha dit...

Què tal posar les pàgines entre dues transparències i cosir els voltants?
Ptns

Elisabeth ha dit...

Des de punt de vista de mestra et vaig a dir què és el què fem a l'escola. Donat que és un llibret per manipular jo faria la base de les pàgines de propilè pq és dur i resistirà. Ara, pq tots els detalls i papers aguantin els posaria dins de les fundes de plàstic dels albums d'scrap pq si ho plastifiques "te costará un riñón" i a part, els detallets amb relleu no passaran per la màquina de plasticar. I, en tot cas, després l'enquadernaria amb espiral de llibreta pq es puguin passar les pàgines amb facilitat. Espero haver-te ajudat! Bona feina :)

TXELL ha dit...

Moltes i moltes gràcies per les vostres aportacions!!! Seguint els consells vostres d'scraperes expertes i de mestra, finalment optaré per pàgines de propilé convinades amb fundes de cromos. Encara no sé com faré l'invent però tinc al cap comprar les fundes de cromos; ahir vaig veure una botiga de còmics a la Via Layetana i retallar-ne butxaquetes on hi posaré "els detallets"... Mmmm ja veurem... Si teniu més suggerències totes les aportacions, crítiques i comentaris són benvinguts!! (Encara no he començat l'album)