A good teacher never stops learning!: Scrapbooking al Karakia

dimecres, 16 de juny del 2010

Scrapbooking al Karakia

El Karakia és un dels programes que m'agrada. La cuina m'encanta i la barreja de coneixements culinaris i coneixença d'altres cultures em sembla molt interessant!

Ahir va tocar el torn al Gran Nord (Canadà). En sóc una enamorada i quan vaig tenir l'oportunitat d'anar-hi vaig fer un "costa a costa", amb un vol per mig i grans trajectes en cotxe. Els canadencs em van encantar!!! Mare meva quina gent més pràctica i amable!! Segur que hi tornaré!!

Però és que a més, resulta que l'scrapbooking també hi va tenir el seu "moment de glòria". Atenció al video que us annexo, dels minuts 21.38 a 23.12... segur que hi trobeu moltes cares conegudes!!

5 comentaris:

Taia ha dit...

Aqui una altra fan del programa... vaig a veure el video

Marian ha dit...

Gracias por poner el vídeo, no vi el programa y me ha hecho ilusión ver tantas caras conocidas, está muy bien.
Saludos.

Anna ha dit...

jo tmb soc fan d'aquest programa!!
com diu la Marian fa il·lusió veure cares conegudes!
1petó

Irina ha dit...

Txell, feia temps que ho volia comentar! un dels cops que vaig venir a Barcelona (crec que va ser el setembre passat) vaig poder veure dos programes de Karakia. Un era el dels irlandesos, quina casualitat!, i l'altre era aquest que dius de Canada, amb l'Scrapbooking (i el peix arrebossat amb Cornflakes...!).
Oi que van parlar d'un lloc a Gracia on la noia feia cursets?
ai, i per cert, ja estic amb "manos a la obra" per fer el meu primer projecte d'Scrap... una tarjeta pel meu pare, que aqui el diumenge sera el dia del pare!

TXELL ha dit...

jaja Irina quina gràcia, has provat el peix arrebossat amb cornflakes? Quan vulguis et pots mirar el karakia a tv3 a la carta!! per cert, la noia feia la classe a Scrap House una botiga de sarrià... Quan vinguis per BCN si vols quedem i et faig un tour per les botigues d'scrap, però t'aviso que això pot ser la ruina!!! jajaja I quan tinguis la targeta llesta l'has de penjar al blog, eh!!

Petons!!