A good teacher never stops learning!: de juliol 2010

dimecres, 28 de juliol del 2010

Classes online gratuïtes

Avui us presento les classes online de Big Pictures

El proper 12 d’agost comença el Big Idea Festival! , on durant 12 dies, 13 professors ens ensenyaran 39 projectes.

Inscripcions fins al 24 d’agost!! AQUÍ

Big Picture Scrapbooking

dimarts, 27 de juliol del 2010

Nu sabates…

Avui us penjo unes fotografies de la botiga d’un amic. Ja us aviso que és tot el que en podríem anomenar “una experiència estètica”!!

Deixeu-vos emportar pel disseny i el color i si podeu… oloreu la pell!!








Això m’inspira!

Us deixo l'adreça:



I un article de premsa que en parla...

NU SABATES

divendres, 23 de juliol del 2010

MA per la Hana

La Irina fa uns dies em va enviar els dos punts de llibre que em van tocar en el seu sorteig. Vaig pensar que estaria bé, tornar-li el detallet amb un MA de la Hana, la seva nena…

Aquí el teniu! (Disculpeu la mala qualitat de les fotos; estan fetes amb el mòbil...)













Aquest MA el va penjar la Yolanda a Paraiso de Papel

"Lorem ipsum vim ut utroque mandamus intellegebat, ut eam omittam ancillae sadipscing, per et eius soluta veritus"

Avui mentre actualitzava el blog, he trobat aquesta frase: "Lorem ipsum vim ut utroque mandamus intellegebat, ut eam omittam ancillae sadipscing, per et eius soluta veritus". Aquest és el text que s'usa habitualment en disseny gràfic i multimèdia, en demostracions de tipografies o d'esborranys de disseny per a provar el disseny visual abans d'inserir el text final.

Com que està escrit en un llenguatge clàssic (el més usat està derivat del llatí clàssic) desperta curiositat saber què significa: "No hi ha ningú que estimi el dolor mateix, que el busqui i que vulgui tenir-ho, simplement perquè és dolor..."

El text estàndard és de l'any 45 adC aproximadament, una còpia de l'obra de Ciceró De finibus bonorum et malorum (Sobre els límits del bé i del mal).



Com que la curiositat ha pogut amb mi… us passo un parell de links que us poden aclarir una mica més el tema:

Lorem Ipsum

blogAR


Dactilógrafo

dilluns, 19 de juliol del 2010

Àlbum “a prova de nenes que tot ho toquen i no en pensen una de bona”!!

A veure si algú em pot donar un cop de mà?

Resulta que a l’escola Bressol de la Teresa ens han demanat que portem un àlbum de fotos de la Teresa amb totes les persones que coneix i fent activitats o coses que li agraden. Amb aquest àlbum la Teresa explicarà a la mestra quines persones hi ha i el que està fent… etc i a la vegada servirà per sentir-se “més acompanyada” els primers dies. Ens han dit que podia ser un àlbum amb fundes de plàstic com els que venen, però jo vull fer alguna cosa una mica més bonica!! El problema és que ha d’estar pensat perquè la Teresa “el manipuli”; o dit d’una altra manera, “a prova de nenes que tot ho toquen i no en pensen una de bona”!!

Havia pensat fer un àlbum amb anelles i fulls de polipropilè (els d’enquadernar) i enganxar les fotos al polipropilè amb cinta adhesiva de doble cara... Algú te idees per fer l’àlbum? Us hi heu trobat mai? Com feu un àlbum „ a prova de nena“?

Us agraeixo per endavant les vostres suggerències!!

divendres, 9 de juliol del 2010

Targetes del curs de la Jessica Sprague

Aquests dies la feina se'm menja i em costa avançar. Ja estic acabant l'àlbum "Una setmana de la meva vida" que s'està allargant perquè hi tinc moltes fotografies per retallar i enganxar. La feina més feixuga ja està; ara em resta la decoració i l'enquadernació (tinc un mar de dubtes)... És la part més bonica però també la que vull fer més bé i això demana temps!

En fi, sempre em queden les estones de "jugar" amb el GIMP! Aprofitant el curs de la Jessica Sprague "Computer tricks for cards", he fet unes targetes amb el GIMP. M'estic enganxant a aquest programa; ara em queda "investigar" com puc carregar-hi patrons (els "brushes" del Fotoxop) per continuar amb el curs de la Jessica. De moment us deixo unes mostres...

Les targetes de la lliçó 1





La targeta de la lliçó 3